Наша дорога до щастя. Крок десятий. Сила віри

десятий-секрет-щастя

Дев`ятий крок

Ось ми і підійшли з вами до останнього секрету - Силі віри.

Відео: Сила Віри 3-4 серія Мелодрама

Віра завжди була потрібна, за будь-яких обставин, за будь-яких положеннях речей, для будь-якого віку. Що таке віра? Чому говорять: «Гроші втратив - нічого не втратив, друга втратив - половину втратив, віру втратив - все втратив». Що ж такого особливого в цій вірі, чому вона така необхідна для всіх нас?

У деяких країнах вірять, що наше існування починається задовго до народження в цьому світі. Коротке життя в цьому світі є лише школу, яку залишаємо, пройшовши навчання. Коли ж людський земний шлях добігає кінця, його душа продовжує своє нескінченне навчання. У всіх основних релігіях існує певне уявлення про те, що душа безсмертна. Після смерті ми знову зустрічаємося з тими, кого любили, але вже в іншому світі.

Це повинно переконати кожного, що будь-який день нашого життя потрібно цінувати і прагнути до поставлених цілей. Всім нам потрібно у щось вірити, не тільки для відчуття щастя, але і просто для того, щоб жити. Відразу хочемо відзначити, що ми не закликаємо вас, беззастережно вірити в Бога. Це особиста справа кожного, вірити у вищі сили або не вірити. Чи не означає, що ви не зможете бути щасливим без віри в Бога. Але без такої віри складніше досягти тривалого щастя.


Хтось може поставити природне запитання: чому, якщо існують вищі сили, існує Бог, в світі так багато зла? Як відповідь, уявімо такий приклад: ви кілька тижнів тому почувалися дуже нещасним або нещасною, не хотіли нічого. Але потім ви починаєте дізнаватися Десять секретів щастя. Ви знаходите в собі сили встати на ноги, підняти собі настрій і просто йти по життю далі.

І тут виникає зустрічне запитання: якщо у вас вистачило сил створити своє щастя, то чому хтось повинен сподіватися на зовнішню допомогу? Відповідь проста: ми самі відповідаємо за власне щастя, адже кожен з нас коваль свого долі. Тобто, якщо людина нещасний, то причина криється в його власних думках і діях. І це жодним чином не пов`язане з богом. І це один з найбільш чудових уроків справжнього щастя - існує лише одна істота, яка може зробити вас щасливим або нещасним. Як ні парадоксально, але це ви самі і є. Це те, що ми повинні знайти в самих собі. І якщо людина шукає істину, він обов`язково її знайде.

Буває, що часом, коли ми відчуваємо себе абсолютно збитими з пантелику, відчуваємо розгубленість, відбувається щось таке, що може торкнутися нашу душу. І якщо побажаєте, то це можна назвати маленьким дивом. І це може бути зустріч зі сторонньою людиною, це може бути переосмислення свого життя, це може бути що завгодно, надіслане для того, щоб змінити ваше життя. Головне - це вірити в те, що щастя десь поруч, вам лише потрібно його помітити.

Давайте тепер підіб`ємо підсумки сказаного:


- Віра є фундаментом істинного счастья-

- Без віри складніше досягти тривалого відчуття радості в житті-

- Віра допомагає взаємній довірі між людьми, заспокоює розум, звільняє душу від сумнівів, тривог, занепокоєнь і страху.

Висновок до Десяти секретам щастя.

Ось ми і розглянули Десять кроків, які здатні зробити нас трохи, а може бути і повністю щасливими. Пам`ятайте, що щастя знаходиться у нас всередині, для цього не потрібно мати величезне матеріальний стан, не потрібні яхти або дуже дорогі автомобілі. Часом для щастя потрібно побачити усмішку дитини, послухати, як мурчит кішка, спостерігати, як пливуть хмари на синій гладі неба.

Відео: Дорога, що веде до щастя (2009) - Мелодрама, Русский фільм

Будьте впевнені, що після того, як ви почнете практикувати ці секрети, ваше життя кардинально зміниться. Ви станете більш енергійними, бадьорими, щасливіше, ніж будь-коли в житті. Більш того, інші люди теж помітять то перетворення, яке відбувається з вами, будуть бачити, як в ваших очах світяться іскорки, хода більш пружна, посмішку на вашому обличчі. І зауважте, що все у вашому житті може залишатись без змін. У вас може бути все та ж квартира, все ті ж друзі, робота, машина ... Єдина, що може змінитися, це ви самі.

Люди часто можуть запитувати вас, чому ви завжди виглядаєте веселими і задоволеними. І думаю, для вас буде задоволенням розповідати, що ви самі прийшли до відчуття задоволеності своїм життям. Все залежить тільки вас і ні від кого іншого.

Ви завжди зможете навчити щастя інших, адже немає нічого кращого, ніж ділитися даними секретами з оточуючими. Ваші правильні слова можуть змінити чужі життя в кращу сторону.

Щастя - це найдорожче, що тільки може бути в нашому існуванні. Адже не дарма кажуть, що якщо хочеш бути щасливий, просто будь ним. Проблема в тому, що часто ми просто не знаємо, що для цього потрібно зробити. Ці секрети допоможуть вам освоїти і зрозуміти, чого вам не вистачає для того, щоб бути по-справжньому щасливим і задоволеним життям. Давайте все будемо щасливі!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!

Увага, тільки СЬОГОДНІ!

» » Наша дорога до щастя. Крок десятий. Сила віри