Молитва джозефа мерфі для знаходження порозуміння з коханою людиною

Відео: Чому Чоловікові Складно Підтримати Жінку, Коли Їй Погано? Як Досягти Взаєморозуміння в Відносинах?

Молитва Джозефа Мерфі для знаходження порозуміння з коханою людиною - Для залучення любові

Відео: Молитва для знаходження порозуміння з коханою людиною [Світлана Нагородная]


Мені постійно надходять прохання про те, щоб я розмістила молитви на залучення любові конкретної людини.

Хочу сказати, що таких молитов немає. Це вже приворот. А привороти на нашому сайті ми не розміщуємо, тому що це порушення гармонії Всесвіту.

Якщо ви щиро бажаєте любові, у вашому житті обов`язково з`явиться людина, з яким у вас буде світла і чиста любов. Всьому є Божественне рішення.
Згадайте слова з Біблії "І не бажай жони ближнього свого" або старе прислів`я "На чужому нещасті щастя не побудуєш".

Інша справа, якщо у вас вже є відносини з людиною і ви впевнені в тому, що він вас любить, але між вами часто бувають розбіжності. Це досить часте явища в спільному житті. Щоб залучити більше гармонії і любові в ваші відносини, раджу вам читати молитву за свого близької людини. Результати цієї молитви ви відчуєте вже через кілька днів:

"Мій чоловік - Божий чоловік. Бог керує ним. Те, чого він шукає, буде дано йому. Божественна любов наповнює його душу, а Божественний світ наповнює його розум і серце. Бог сприяє його процвітанню в усіх його справах

Між нами панує гармонія, мир, любов і взаєморозуміння. Це Бог перебуває в нашому житті. "

Відео: Молитва про заміжжя! Ця молитва допомагає залучити ідеального супутника життя!


Дана наукова молитва-установка з книги Джозефа Мерфі допомагає не тільки налагодити відносини з коханим, але і сприяє його процвітанню. Незабаром ви помітите, як справи коханої людини йдуть в гору, а ваша любов міцнішає і сильніше.

Відео: Важливість спільних фото в стосунках





Увага, тільки СЬОГОДНІ!

Увага, тільки СЬОГОДНІ!

» » Молитва джозефа мерфі для знаходження порозуміння з коханою людиною