Давня молитва царя соломона на гроші

Відео: Молитва Соломона на гроші


За переказами, ця молитва була складена царем і пророком Соломоном. Він читав її кожен раз перед тим, як приймати будь-яке важливе рішення. Той, хто кожен день читає цю молитву зі змовою про розуміння в справах, скоро розбагатіє. Молитву потрібно вимовляти, стоячи обличчям до Сходу.

Відео: Стародавня Молитва

Альфа і омега! О, Всемогутній Господь, першопричина всього сущого, без початку і кінця. Почуй мої молитви, що не покарай мене ні за мої гріхи, ні за мої вади. О, Господь, мій Владико, Твоє милосердя більше всіх речей, видимих і невидимих. Пощади мене, про Христос, мудрість Отця, світло Ангелів, слава Святих, надія, притулок, підтримка грішників, творець всіх речей, искупитель всіх людських слабостей, який тримає небеса, Землю, море, і весь світ на долоні. Я покірно прошу і благаю, щоб Ти з милосердям Отця висвітлив мій розум променями Святого Духа, і тоді я б зміг досягти досконалості в цій святій мистецтві. І щоб я зміг отримати знання кожної науки, мистецтва і мудрості- іспособності пам`яті, розумові здібності, розуміння і інтелект, силою і владою Твого Найсвятішого Духа і Імені Твого. І Ти, про мій Господь Бог, який спочатку створив небеса і землю, і всі речі з нічого. Який перетворив і створив всі речі власним Духом- наповни, здійсни, встанови і пошли справжнє розуміння в мене, щоб я міг прославляти Тебе і все Твої праці в моїх думках, словах і ділах. О, Господь, Отець, Ти безмежно правиш світом - підтвердь і виконай мою молитву, і вдосконалюй мій розум і пам`ять, а також надай сили, щоб вивчати науки і вдосконалювати пам`ять, красномовство і упор ство у всіх засобах вчення. амінь.


Після цієї молитви потрібно начитувати змову на шматок червоного шовку (краще, щоб шовк був натуральний). Взяти невеликий клапоть червоного шовку і, піднісши його прямо до рота, вимовити:

Відео: Стародавня молитва Отче Наш !! Дивовижна історія!


Господу Богу помолюся, святий нероздільній Трійці поклонюся. Піду я, раб Божий (ім`ярек), з благословення, вийду, перехрестившись, з хати в двері, з дверей в чисто поле, з чиста поля до окиян-морю. На окиян-море білий острів лежить, на тому острові церква стоїть. У тій церкві сам цар Соломон Богу служить, Бога молить: подай мені, Господи, розум світлий, мудрість неконечную! Справи не переробити, суди не пересуди, один цар справи вершить, суди вирішить. Не я Богу молюся, сам Соломон молиться. Не я справи вершу, сам Соломон вершить. Соломона пресвітлий, Соломона премудрий, дай мені своєї мудрості, пішли мені розум швидкий, справи суперечок. Щоб справи вершилися, гроші народилися. Як цей шовк гладкий та ясний, так би мої справи були гладкі та зрозумілі. Як цей шовк дорого коштує, так би справи мої дорогого варті. Амінь.

Після того шовк скласти у вісім разів (8 - символ нескінченності) і покласти в гаманець.





Увага, тільки СЬОГОДНІ!

Увага, тільки СЬОГОДНІ!

» » Давня молитва царя соломона на гроші