Чудеса наукової молитви

Відео: Молитва з книги Джозефа Мерфі "Магічна сила розуму"

Чудеса наукової молитви - Для багатства і процвітання

Відео: Молитва Процвітання. Сон для вашого повноцінного відпочинку


«Коли я молюся, в моєму житті відбуваються дивні збіги і відкриття, але коли я перестаю молитися, ці збіги припиняються»

Відео: Молитви процвітання, достатку і багатства на кожен день Джозефа Мерфі! Чудеса наукової молитви!

Я не просто так назвала дану вправу «Чудеса наукової молитви». Після цієї практики в моєму житті відбувалися справжні чудеса.


За допомогою наукової молитви ви можете підключитися до каналу Божественного Достатку і отримати від Всесвіту все, що вам необхідно. Єдине, що вам потрібно - це щирість вашого наміри.

Відео: Чудо віри - Ексклюзивні зйомки та свідчення чудес православ`я


За допомогою наукових молитов мені вдавалося залучати БУДЬ матеріальні блага - починаючи від нерухомості, закінчуючи просто необхідними сумами грошей - на відпустку, на покупку потрібних речей або просто на життя. Гроші приходили ЗАВЖДИ в потрібній кількості, як правило, в той день, коли мені вони були найбільш потрібні (за день до відпустки, за тиждень до зарплати).

А зараз, коли ви сформували своє найзаповітніше бажання, вибираємо молитву, яку будемо читати перед візуалізацією (молитви з книг Джозефа Мерфі)

Молитву вам необхідно читати в розслабленому, напівсонному стані, коли ваша підсвідомість найбільш вразливе. Найкращий час - вранці після пробудження і ввечері перед сном. Якщо вранці не вистачає часу (а його рідко вистачає вранці), то тоді тільки ввечері - але обов`язково регулярно, кожен вечір. Якщо є можливість читайте частіше - вранці і вдень - це прискорить процес.

Протягом дня постійно думайте про своє бажання (треба "вжитися" в нього настільки сильно, щоб вже не представляти себе без цього). Обов`язковою умовою є повторення наступної фрази в перебігу дня «Зараз Господь відкриває для мене шлях, щоб ... я змогла отримати 2000 на покупки меблів»(Наприклад, ви промовляєте своє бажання).

Повторюйте це в розумі, коли йдете по вулиці, їдете в транспорті, займаєтеся справами по дому. запам`ятовуйте «СЕЙЧАС ГОСПОДЬ ВІДКРИВАЄ ДЛЯ МЕНЕ ШЛЯХ, ЩОБ ........» (Якщо ваше бажання стосується матеріальних благ, обов`язково дізнайтеся точну суму грошей, яка вам потрібна для покупки цього і повторюйте саме цю суму).

Багато що залежить від вашої віри. Чим сильніше ваша віра в те, що Бог вам допоможе, тим швидше отримаєте результат. Вам необхідно зрозуміти, що Всесвіт щедра, я живу і для неї нічого не варто виконати ваше бажання. Всі обмеження існують тільки в вашому розумі.

Молитву читаємо обов`язково перед сном 15 хвилин. І так 2 тижні.

Зазвичай бажання збувається протягом місяця. Буває раніше, буває і пізніше. Знову ж таки, все залежить від вашої віри.

Якщо вам потрібно зцілення, любов, схуднення - все що завгодно - уявляйте себе такою, якою хочете бачити - здоровою або стрункою або поруч з Улюбленим
Якщо потрібно погасити кредит - уявляйте, що приходите в банк і виплачуєте всю суму. Чим яскравіше побачите - тим швидше проявиться в реальності.
Побачте радісну посмішку касира, який вітає вас з виплатою боргу.
Якщо хочете на море - відчуйте теплий пісок під ногами, шум прибою.

Малюйте потрібну вам картинку в своїй уяві 2 тижні.

"Я колись за 1 тиждень привернула гроші на відпочинок в дорогому готелі в Анталії. Я ходила і весь день повторювала" Зараз Господь відкриває для мене шлях, щоб до початку відпустки я отримала 3000 доларів і ми полетіли відпочивати в Туреччину в Божественному порядку за допомогою Божественної любові! "(ти можеш говорити - до кінця місяця, до такого-то числа). Головне -дуже хотіти цього. я постійно уявляла, як купаюся в Середземному морі. Чоловік весь час говорив, що я даремно мрію, все одно не вийде поїхати - а я вела себе так, як ніби у нас замовлені квитки - грабувала речі, купальники, купила босоніжки і назвала їх "Босоніжки, в яких я поїду в Туреччину": p (це вже щось з Сіморон).
У підсумку, в останній день, коли у нас залишався тиждень до кінця відпустки - в 11 вечора чоловікові повернули гроші, які давно були винні. І ми о 2 годині ночі полетіли в Туреччину (добре, що речі були зібрані :)) Це один з випадків. Ми щороку відпочиваємо в Туреччині - і щороку потрапляємо удівідельним чином - було таке, що є гроші, але немає відпустки і часу - я знову повторювала "Зараз Бог откриваеться шлях ....." І через 3 дня ми полетіли !!!





Увага, тільки СЬОГОДНІ!

Увага, тільки СЬОГОДНІ!

» » Чудеса наукової молитви